Първоначално публикувано от mian4o
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Блок за управление на светлините
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mian4o Покажи съобщениеМерси за отговора обаче при мен не е светвала, а крушката беше изгоряла. Преди потегляне сутрин най - вече си оглеждам колата както пише по книгите води, масла, фарове и т.н.
Хайде със здраве.
Подаваш контакт - цялото табло светва за около 10сек. и трябва да изгаснат всички светлинни индикатори. Ако някой остане да свети значи индикира проблем(изключение прави розовия индикатор на пасажерския аербег - той примигва около 5сек. след запалване и гасне). След 40сек светещия индикатор гасне.
Ако при тебе след подаване на контакт всички индикатори гаснат значи всичко е наред и ако в движение или не след запалване на колата някой не светне отново.
п.п. По повод използване на темата. Не се сърдя а няма и за какво нали за това е форума да споделяме и да си облекчаваме решаването на проблеми
---------- Post added at 10:09 ---------- Previous post was at 10:02 ----------
Колега май разбрах. Чек се прави само на основните светлини:
фарове -къси идълги; габарити;мигачи;стоп светлини; задни светлини-движение назад; светлини на номера и светлини за мъгла.
На други светлини не се прави чек (дано не съм пропуснал някоя но ги има в книжката за колата). Таблото не се чеква за изгоряла крушка на него. Това го разбираш със подаване на контакта както писах по горе.
Дано съм бил полезен.
Comment
-
При контакт остават да светят някои индикатори.След запалването ако продължават да светят има проблем.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеПри контакт остават да светят някои индикатори.След запалването ако продължават да светят има проблем.
Благодаря за попълване на отговора ми.Last edited by danchev63; d.m.y г., 19:39.
Comment
-
Проблема или даже незнам дали е проблем е че при наличие на изгоряла крушка в случая на задните габарити не ми индикира на таблото. При подаване на контакт всичко светва и после след запалване изгасва както казвате. Явно се задълбочавам прекалено.
Хайде със здраве.алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеАз съм махнал крушките на предните габарити, но индикаторната лампа изгасва нормално.
Ако не те дразни това не е болка за умиране, това е екстра която облекчава - не следиш всички крушки постоянно дали са наред.
Comment
Comment